29.02.2024 г., 15:26 ч.

Въжделение 

  Поезия » Любовна
147 0 2

Една целувка ми стига
да почна с усмивка деня,
да видя зората красива
и колко добър е света.

 

Денят ми минава по-леко
когато до мене си ти,
когато припламнат искрите
във твоите красиви очи.

 

И всичко ми се отдава
когато се чувствам добре,
когато опора съм здрава
за твоето крехко сърце.

 

А вечер кога се издига
сияйната бяла луна,  
една прегръдка ми стига
блажено аз да заспя.

© Мом Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??