9.02.2024 г., 19:39 ч.

Въжделения 

  Поезия » Друга
81 0 0

Въжделения
              На обичаната фея!
 
Как искам 
        в тази 
            вечер 
                тиха,
да положа 
        морно     
            тяло
над нежната ти 
            бяла,
                моминска, 
                    топла 
                        гръд!
И всичко
         туй –
            що в мене, 
както 
        буря 
            е кипяло – 
да се превърне 
            в мечти,
                романтика
                     и плът...!
 
                                                  Стоян Койчев-Шани
 

© Стоян Койчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??