Въжделения
На обичаната фея!
Как искам
в тази
вечер
тиха,
да положа
морно
тяло
над нежната ти
бяла,
моминска,
топла
гръд!
И всичко
туй –
що в мене,
както
буря
е кипяло –
да се превърне
в мечти,
романтика
и плът...!
Стоян Койчев-Шани
© Стоян Койчев All rights reserved.