28.09.2007 г., 13:55 ч.

вълчица 

  Поезия
587 0 6
 


Вълчица


Много е див въздухът тук.

Студен и някак свободен.

Няма никаква мисъл и слово.

Само звук на препускащи стъпки.

Много е силно времето тук.

Като пътека, която върви нагоре.

Няма условности и регламенти.

Има само инстинкт за живот.

По-силен от кръв,

по-болезнен от рана.

А някъде

много далеч

се събужда

зората...


© Ина Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??