Вълчица
Много е див въздухът тук.
Студен и някак свободен.
Няма никаква мисъл и слово.
Само звук на препускащи стъпки.
Много е силно времето тук.
Като пътека, която върви нагоре.
Няма условности и регламенти.
Има само инстинкт за живот.
По-силен от кръв,
по-болезнен от рана.
А някъде
много далеч
се събужда
зората...
© Ина Костова Все права защищены