Вълната наречена “любов”
Погали ме, така, както
Вълната гали босите ни крака,
Когато се разхождаме по брега.
Причини ми болка, така, както
Вълната причинява болка на скалата,
Когато се удря в нея.
Липсваш ми, така, както
Вълната липсва на брега,
Когато се отдалечи далеч в океана
И си отиде, така, както
Вълната си отива
И не се връща никога същата.© Бояна Всички права запазени