7 мар. 2007 г., 00:47

Вълната наречена “любов” 

  Поэзия
718 0 1

Вълната наречена “любов”

 

Погали ме, така, както

Вълната гали босите ни крака,

Когато се разхождаме по брега.

Причини ми болка, така, както

Вълната причинява болка на скалата,

Когато се удря в нея.

Липсваш ми, така, както

Вълната липсва на брега,

Когато се отдалечи далеч в океана

И си отиде, така, както

Вълната си отива

И не се връща никога същата.

© Бояна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??