10.11.2023 г., 10:08 ч.

Вълнение мое 

  Поезия » Любовна
108 0 0

Вълнение мое


 

Моя муза и откровение,

Моя емоция и вдъхновение.

Мое най-красиво произведение,

Мое най-благозвучно стихотворение,

Мое естествено смирение

Мое любимо отражение

Мое най-скъпо прозрение 

Мое най-лично вълнение.

Моя друга половинка,

Моя най-сладка медовинка.

 

Вдъхновен съм днес да пиша,

За последната причина, която ме накара да дишам,

Това беше вечерта, когато заспа на моите гърди,

Нощта, в която те прегърнах

И сърцето ми с твоето се сдвои.

 

Тогава ти отново донесе огъня в моята душа

Тогава отново покани в дома ми Пролетта.

В тази нощ танцувахме и тихо пяхме,

В онази нощ истински се смяхме.

Готов съм да предложа

Ден и нощ да рисувам по твоята кожа

Но.. Без да използвам никоя ръка,

А да го правя само с уста.

 

Знай, Прекрасна, че от всички изкушения

Само тези са причина за моите стихотворения,

Защото те за мен са най-лични,

Защото всички други са безразлични.

 

© Моята Муза Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??