Вълнение мое
Моя муза и откровение,
Моя емоция и вдъхновение.
Мое най-красиво произведение,
Мое най-благозвучно стихотворение,
Мое естествено смирение
Мое любимо отражение
Мое най-скъпо прозрение
Мое най-лично вълнение.
Моя друга половинка,
Моя най-сладка медовинка.
Вдъхновен съм днес да пиша,
За последната причина, която ме накара да дишам,
Това беше вечерта, когато заспа на моите гърди,
Нощта, в която те прегърнах
И сърцето ми с твоето се сдвои.
Тогава ти отново донесе огъня в моята душа
Тогава отново покани в дома ми Пролетта.
В тази нощ танцувахме и тихо пяхме,
В онази нощ истински се смяхме.
Готов съм да предложа
Ден и нощ да рисувам по твоята кожа
Но.. Без да използвам никоя ръка,
А да го правя само с уста.
Знай, Прекрасна, че от всички изкушения
Само тези са причина за моите стихотворения,
Защото те за мен са най-лични,
Защото всички други са безразлични.
© Моята Муза Todos los derechos reservados