22.04.2008 г., 15:44 ч.

Вълшебен сън 

  Поезия » Любовна
1158 0 22

Не ме ли искаш?- О' кей... Лошо няма...

А искаш ли на друг да ме дадеш???

Пак - не... Защо? И аз какво да правя?

Природата ми можеш ли да спреш?

 

Не те разбирам??? -  Колко  ме обичаш???

Да, зная колко... - Само на слова...

Какво, че денонощно ме събличаш

във стихове, в имейли и в съня?

 

Дали се сърдя??? Как  през ум ти мина!!!

Не си ми обещавал нищо ти...

Освен една любов необяснима -

симфония от вятър и мъгли...

 

Богиня съм??? Пред мене коленичиш...

Но страх те е да бъдеш моят Бог...

Вълшебен сън... Но - утрото наднича!!!

Богинята е лъв, готов за скок...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??