9.07.2015 г., 0:35 ч.

Вълшебна нощ 

  Поезия » Любовна
326 0 2

 

На внучката ми, Ади

 

Генка Богданова

 

Тази нощ  вълшебна ù се струва.

Тази нощ душата й празнува.

Тази нощ,  под лунната позлата,

възторжено запяха сетивата.

 

Тази нощ сърцето ù пирува

и опиянено от любов танцува.

Тази нощ завиждат ù звездите,

а тя лети с крилата на мечтите.

 

Тази нощ, тъй нежна и гореща,

Любимият очаква я на среща…

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ПОЗДРАВ ОТ МЕН!
  • Генка, поздравления за хубавата творба!
    С най - добри пожелания за нови творчески успехи!
Предложения
: ??:??