6.08.2014 г., 19:46 ч.

Вълшебна нощ 

  Поезия » Любовна
572 0 3

Вълшебна нощ

 

Вълшебна нощ идва, спуска се тихо,

в небето блещукат малки звезди,

луната огрява с лъчите си леко

и сякаш нашепва тихичко: "спи".

 

Полъх на вятъра гали Земята,

сякаш разказва чудни слова,

птиците свиват се тихо в гнездата,

уморено отпуснали своите крила.

 

Красива ще бъде нощта и за мене,

щом мисля сега за твоите очи,

далече от мен ще бяга тъгата,

щом зная,че някъде заспиваш и ти.

 

Сънувам те нощем как идваш до мене,

как нежно ме галиш с топли ръце,

с целувки омайни как страстите палиш,

как караш да бие мойто сърце.

 

Сънувам те нежно, страстно и лудо,

но копнея за теб не само в съня,

искам при мене тихо да дойдеш,

в твоите прегръдки искам да спя.

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??