19.04.2008 г., 12:54 ч.

Вълшебница 

  Поезия » Любовна
662 0 8
Вълшебница съм.
Не отричам.
Аз съм любовта.
Не бягай.
На теб се обричам,
моя сбъдната мечта.
Магьосница съм.
От добрите.
Радвам всеки по света.
Стига.
Избърши сълзите.
До теб е твоята жена.
Добрата фея съм.
И ще изпълня
всяко твое желание.
Но преди това -
ще поставя чувствата ти
на сладко изпитание.
Вълшебница съм.
Всичко мога.
Моята сила е обичта.
Ела, целуни ме.
И нека опитаме заедно
от магията на нощта.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??