3.07.2021 г., 13:24 ч.

Вълшебства 

  Поезия » Еротична
700 1 0

 

Ще си сложа роклята на точки
малко вятър да я разиграе,
спирам те във многоточие...
искам с теб любов да си направим!

 

Очите ти знам ще ме познаят,
ще се плъзнат палаво по мен,
никой, нищичко да не узнае
от любовта ми ще си пременен!

 

От удивителни да си разтърсен
и бели пълнолуния по мен - 
зрелите ми устни пак те търсят
и целият ти свят е подлуден!

 

Знаеш как мога да вълшебствам
и от точките да правя чудеса,
единствено за тебе ще  кокетствам - 
сърцето ми избра във теб мъжа!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??