Тази нощ - безкрайно свята -
ни гостува обичта!
Светлина краси Земята -
като в сбъдната мечта!
Делникът суров е, труден -
има толкова тъга!
Бог - като отруден -
тъй възлюбва пак света.
Коледа е, хора мили -
за вълшебства иде час!
Още ли не сте открили,
че живее Бог - и в нас?
© Айдън Софуев Всички права запазени