3.11.2020 г., 14:30 ч.

Вълшебство 

  Поезия » Любовна
250 1 0

Докосна душата ми

с думи.

С поглед 

всели се у мен. 

Чужди сме. 

И пак сме си чужди.

Но ти си

вълшебство за мен. 

© Желязка Дракалиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??