Любовта е вълшебство, споделено от двама.
Мигове от целувки, запечатани върху устните ми.
Ще запазя този миг за теб... любими мой.
Ще запечатам образа ти в моето сърце.
Твоят поглед ме пронизва всеки път,
щом помисля си за теб...
Къде си любими мой,
кажи ми.
Аз вярвам, че те има.
Аз вярвам, че и ти копнееш за мен
така както и аз в този час.
Обичам те, който и да си любими мой...
© Мария Семовска Всички права запазени