23.10.2010 г., 10:01 ч.

Вън залаяха палаши 

  Поезия » За деца
479 0 1
Вън залаяха палаши.
Всичко живо се изплаши!

Кума Лиса се завтече,
надалече ги увлече.

А лисичетата мили,
винаги добри са били:

зъбките си си измили,
къщичката подредили.

Лиса, като се завърна,
ред по редом ги прегърна:

- Боже, колко сте добрички!
Ще ви разцелувам всички!

Искате ли да отидем
нейде на игри и танци?

- Да! В комплекса "Патиланци"!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??