18.12.2007 г., 9:12 ч.

Въпрос 

  Поезия » Философска
799 0 10

 

 

Какво очаквам и защо мълча

пред вятъра, обрулил моите листи,

пред вятъра, отнел една мечта,

която бе за мен безумно близка?

 

Къде е оня порив за борба

пред вятъра, макар и с голи клони?

Защо не се опитвам да сразя

това, което моите мисли рони?

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??