18 дек. 2007 г., 09:12

Въпрос 

  Поэзия » Философская
802 0 10

 

 

Какво очаквам и защо мълча

пред вятъра, обрулил моите листи,

пред вятъра, отнел една мечта,

която бе за мен безумно близка?

 

Къде е оня порив за борба

пред вятъра, макар и с голи клони?

Защо не се опитвам да сразя

това, което моите мисли рони?

© Росица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??