15.08.2008 г., 15:15 ч.

Въпрос 

  Поезия
478 0 7
 

Въпрос

 

Все така ли ще боли, любима,

когато си отиваш ти,

понесла любовта за трима

на своите плещи?

 

Все така ли ще се чувствам аз ограбен

и изоставен в този град,

на твоето сърце в плен предаден

до свършека на грешния ни свят?

 

Все така ли ще подскачам

при звъна на телефона,

готов да чуя твоя меден глас,

а после, опрял се на балкона,

звезди да зяпам аз?

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??