Все така ли ще боли, любима,
когато си отиваш ти,
понесла любовта за трима
на своите плещи?
Все така ли ще се чувствам аз ограбен
и изоставен в този град,
на твоето сърце в плен предаден
до свършека на грешния ни свят?
Все така ли ще подскачам
при звъна на телефона,
готов да чуя твоя меден глас,
а после, опрял се на балкона,
звезди да зяпам аз?
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены