Помниш ли ти?
Онзи свят? На мечти...
Или всичко
потъна?
Погубено!
Рана в дъха
на Живота...
Във болка и гняв?
Добър ден!
Спри!
Поседни!
Отстрани.
Потръпни
и подай ми...
Ръка...
В песента си
да видим
каква е била
Любовта...
Изплачи!
Сто сълзи!
Изкрещи:
"Може би!
В полунощ
ще се сбъднем!"
Дали?...
Нали?...
Сто
целувки
раздай!
Помечтай!
Помечтай...
Ехото
отлетя...
Заваля!
Заваля...
Милвам те...
Аз! С поглед,
пълен с лъчи...
Сякаш Времето
спря!
И се върна
назад!
Ах!
Покълна
денят ми
изгряващ
и млад...
Свела очи
не мълчи...
Сподели!
Как Животът
разлисти
надеждите?
Как Ти
Далечното
с обич
прегърна?
Плени?
Изплачи!
Сто сълзи!
Изкрещи:
"Може би!
В полунощ
ще се сбъднем!"
Дали?...
Нали?...
Сто
целувки
раздай!
Помечтай!
Помечтай...
Ехото
отлетя...
Заваля!
Заваля...
Скъпи приятели, това е текст за песен. Музиката се надявам след около месец да имате възможност да чуете от страниците на "Откровения" Тя е на едно изключително даровито 17-годишно момче. Моля Ви прочетете текста и споделете честно мнението си. Разчитаме на Вас. С уважение - Светлана и Хасан
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени
текстът е много хубав, мила Светлана.