13.12.2017 г., 23:50 ч.

Въпрос 

  Поезия
322 0 1

Всичко, което си бил

става ти бъдеще,

всичко, което не си

остава минало.

 

Всичко, което си 

е голяма илюзия,

всичко, което ще бъдеш

е днешния ден – недошъл и неотминал.

 

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??