1.03.2024 г., 13:48 ч.  

Въпроси 

  Поезия
94 1 2

Днес отново съм там със онези въпроси

за отдавна премръзнали в спомени дни,

за тъга побеляла, с нозете си боси,

бродеща тихо сред нощния стих.

 

За прокълнато от чакане щастие,

за припряни, невръстни мечти,

за любов вместо свято причастие

и за огъня, който в мене гори.

 

И за теб, непоискан до днеска,

само тайно и силно желан,

ти си моя бленувана грешка,

сън сладък в живот неживян.

 

 

© Ивана Бойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??