26.12.2007 г., 22:00 ч.

Въпроси на една влюбена и ранена жена 

  Поезия » Любовна
648 0 4

 

Кажи ми, знаеш ли какво е самота?

Какво е страх от болка  тъга?

Кажи ми, знаеш ли какво е с протегнати ръце

да поднасяш някому своето сърце?

 

Кажи ми, знаеш ли какво е да обичаш?

Какво е в мислите си постоянно след някого да тичаш?

Кажи ми, знаеш ли какво е любовта,

която тихо плаче пред нечия затворена врата?

 

Кажи ми, боляло ли те е някога за някого така,

както мен ме боли за теб сега?

Кажи ми, някога някой дали е така

съживявал и убивал в един миг твоята душа?

        

© Цвети Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??