26.07.2009 г., 0:16 ч.

Въпроси, въпроси... 

  Поезия » Любовна
548 0 1

 

Защо при мене се завръщаш

и с хладни устни ме целуваш?

Защо сърцето ти е мъртво

и не може да се съживи?

Какво направи с любовта ми,

къде ли я захвърли?

Самотна някъде се лута

с какво виновен съм, кажи?

По черни пътища ли скита,

потъпкана от твоите лъжи?

А може би реки пресича,

реки от моите сълзи?

 

 

© Тодор Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??