6.05.2008 г., 8:50 ч.

Въпросът 

  Поезия
720 0 5
Очите ми парят,
сълзите капят сега,
падат една по една.

Политат надолу
и удрят се в стена,
разбирам - шепите са ми това,
пълнят се бавно като езера.

Пълнят се с вода,
през пукнатините
на стената тя изтича,
а къде отива?!...

© Цветан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??