6 мая 2008 г., 08:50

Въпросът 

  Поэзия
723 0 5
Очите ми парят,
сълзите капят сега,
падат една по една.

Политат надолу
и удрят се в стена,
разбирам - шепите са ми това,
пълнят се бавно като езера.

Пълнят се с вода,
през пукнатините
на стената тя изтича,
а къде отива?!...

© Цветан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??