6 may 2008, 8:50

Въпросът 

  Poesía
828 0 5
Очите ми парят,
сълзите капят сега,
падат една по една.

Политат надолу
и удрят се в стена,
разбирам - шепите са ми това,
пълнят се бавно като езера.

Пълнят се с вода,
през пукнатините
на стената тя изтича,
а къде отива?!...

© Цветан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??