26.05.2007 г., 9:13 ч.

Върховен миг 

  Поезия
679 0 8

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Звъни се, вратата отваряш
и аз съм насреща ти истинска,
жадувана, нежна, изгаряща
желана и толкова близко.

С целувка затваряш очите ми,
дъхът ти лицето ми пари,
с милувки даряваш гърдите ми...
Вратата зад мен се затваря.

Пренасяш ме бавно към стаята,
поставяш ме нежно да легна,
със поглед обхождаш ме цялата,
единствено твоя, вълшебна.

Не спирай! Гали ме! Докосвай ме!
Разкъсай ми дрехите! Божичко!!!
Изгаря ми тялото в пламъци,
в пожар на възбуда възторжена.

Не спирай!!! Люби ме!!! Побърквай ме!!!
Ръцете ми в кожата впиват се...
Върховен миг, стон, вик, докосване
и двамата с тебе се сливаме.

© Яница Ботева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??