25.10.2007 г., 23:26 ч.

Върни ми 

  Поезия » Любовна
798 0 10

С листа брезите не шептят -

съблече ги вятъра.
Щурците вече не пеят -
есента ги изплаши.
Лястовичето гнездо...
и то опустя.
Тишина.
Усещане за
самота...

Върни ми
радостта в очите...

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??