7.05.2017 г., 0:41 ч.

Върни ми 

  Поезия » Любовна
619 1 2

Върни ми красивия вчерашен ден,
върни всички от миналото,
чудните и невъзможните,
неосезаемо-печалните.

Върни ми всички казани слова,
контрастно-украсените,
тези,
истинските,
и онези,
потънали в заблуда.

Върни ми сънищата,
кошмарните,
и най-благите, даже,
обляните от тъмнината,
и танцуващите с поезията.

 

Върни ми силата и волята,
които ми отне,
безсърдечно и жестоко,
върни ми щастието,
усмивката,
крилата,
върни ми ключа за свободата.

 

© Есра Ридван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??