6.11.2009 г., 20:44 ч.

Върни ми 

  Поезия » Любовна
688 0 2

05.11.2008

 

Върни ми чувството – да пиша.

Върни ми миналите дни.

Върни ми въздуха – да дишам.

В сърцето римите върни...

 

Без стихове поет дали живее?

И може ли без тях да диша?

Дали и аз без тях ще оцелея?

Ще мога ли без тях и аз да дишам?

 

Върни ми чувството – да пиша.

Недей от римите ми да крадеш!

По тебе колко трябва да въздишам -

на обичта ми да се отзовеш?

 

За тебе колко рими имах,

а ти все бягаш надалеч.

Аз пък все в очите ти откривх

любовта си в кръстосана реч...

 

Ти от мене все пък бягаш

и знам, че няма да те имам,

но все в мен следи оставяш,

а няма никога да ти бъда любима...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??