16.10.2007 г., 9:58 ч.

Върни се... 

  Поезия
593 0 1

Вечер аз мечтая,
с теб все едно съм в Рая.
С красотата ме омая,
безумно те желая!
В облаците с теб витая,
че те обичам, как да ти призная?
Но ето, че дойде и този ден,
когато ти не си до мен.
За теб дълго плача вечер.
Искам пак да сме едно цяло,
искам да прегърна твоето прекрасно тяло.


След теб още тичам
и любовни фрази пак изричам -
просто много те обичам.
Искам при мен да се върнеш,
нежно пак да ме прегърнеш.
За кой ли път пак те моля,
не знам какво да сторя.
Искам любовта ни да оцелее
и отново да ни завладее.

© Близначките Симеонови Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??