17.12.2013 г., 22:46 ч.  

Върни се 

  Поезия » Любовна
871 0 0

Върни се

 

Обичам те, не искам да избягаш,

Ранена тръгнала в нощта,

Изчакай, моля те, не ме оставяй

Объркан в злите думи, празнота.

 

Изкарах те отново теб виновна

За своите неволи, грехове,

Недей напуска ме, аз моля,

Обичай ме, подай ми топлата ръка.

 

О, слънце мое мило, ненагледно,

Защо остави ме объркан във тъма,

Върни се, моля те, бъди до мен

Във щастие и в радост, и в тъга.

 

Аз нямам право да те моля вечно,

Човек съм, моля те да ми простиш

За всички мои грешки по неволя,

Върни се, дай ми втори шанс.

 

Ела си, мила моя ненагледна,

Обичам те, прекършен съм, разбит,

Оставям със надеждата, че в тебе,

Запазена за мен е любовта.

 

Засмяна, нежна, приказна, красива,

Каквато винаги била си ти до мен,

Прости ми, моля те върни се,

Обичай ме, тъй както аз обичам теб.

 

20.11.2013 г.

© Мартин Аргиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??