24.09.2007 г., 11:05 ч.

Върни се 

  Поезия
421 0 1
Лятото си заминава,
идва пак учение.
Единствен спомен ми остана,
моето вдъхновение.

Остана ми и още нещо -
любов,омраза и тъга.
Тук всичко е така зловещо,
а аз, все повече сама.

Върни се! Ела.
Върни се, моля те,
не оставяй тъгата
да тегне в душата.


           1995г.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??