20.02.2009 г., 23:30 ч.

Върни се 

  Поезия » Любовна
501 0 0

1


Доста време мина откакто не казваш здравей,

откакто от мен си замина и с друга ти замени ме.

Дълго за тебе тъгувах, ти ме остави сама,

но болката бавно отмина и с друг съм вече сега.

 

Мислех, че когато съм с него, ще успея да не мисля за теб

и когато отново те видя, ще мога да ти кажа здравей.

В ръцете му нощем се впивам, кротко затварям очи,

с треперещи устни целувам, а всъщност искам да си ти.

 

Снощи аз те отминах, не можах да ти кажа здравей,

с поглед пак проследи ме и дълго се взираше в мен.

Знам, че ти ме обичаш, знам ,че нея я няма до теб,

знам от какво се нуждаеш, нуждаеш се да бъда с теб.

 

Само на Бога се моля, когато настъпи денят,

да бъда отново аз твоя, за да се сбъдне една красива мечта.

 

© Ирена Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??