6.03.2013 г., 12:23 ч.

Върни се 

  Поезия » Любовна
454 0 0

Момиче, не си отивай!
Сега какво ли ти стана?
Сълзите ми не проливай.
Не мога аз да те хвана.


Различно бе преди ден –
чувствувах твоето рамо.
Денят в нощ превърна и в мен
остана раната само.


Как друг обикна, не знам,
как мен загърби?
Как остави ме сам?
Защо ме изхвърли?


Сега зова сред тъмите:
върни се!
Върни ми, момиче, мечтите.
Върни се!

 

(Посветено на И.К.)

© Калин Барбов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??