17.10.2010 г., 16:32 ч.

Върни се, лято! 

  Поезия » За деца
848 0 1

Свърши се хубавото лято,

няма ги топлите дни,

отиде си щъркеловото ято,

сбогувахме се с много игри.

 

Вече ги няма цветята красиви,

есента жлътна полята навред,

приготвят се за зимен сън животните диви,

скоро ще настане зима и всичко ще бъде във лед.

 

Няма я песента от полята,

чудните детски игри,

пожълтяла навред е земята.

Ех, мое лято, ти се върни!

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??