8.02.2011 г., 15:28 ч.

Върни се, мамо! 

  Поезия » Друга
6025 3 4

Да можеше очите да отвориш,

да можеше да чуваш, да говориш,

да можеше за миг да се завърнеш

и с обич, майко, пак да ме прегърнеш -

за този миг щастлив, о, майко мила,

година своя с   радост бих сменила!

 

Поне в съня върни се, мила мамо!

Дори да е сънят едничък само,

ще ме направиш толкова щастлива

да се завърнеш млада и красива,

да се засмееш с оня смях забравен,

в  море от мъка и сълзи  удавен.

 

Обичам те! Върни се, мила мамо!

Дори за миг! Дори в съня ми само!

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??