1.07.2023 г., 7:45 ч.

Вървеше вчера с друга 

  Поезия » Любовна
138 0 0

    

 Вървеше вчера с друга

 

Вървеше вчера с друга,

а вън се спускаше нощта.

Случайна беше тази среща

и сива беше вечерта.

 

Погледна ме различно

и времето ни раздели…

Почувствах се безлично,

припомних си онези дни.

 

Душата ми отдавна

за тебе никак не тъжи,

сърцето ми престана

да се измъчва и боли.

 

Но ето, че те срещнах

и спомена за теб изтрих,

простих и те забравих,

и вече с друг те замених.

         Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??