31.07.2009 г., 0:57 ч.

Върви! Бъди щастлив!... 

  Поезия » Любовна
867 1 1

Върви! Бъди щастлив!...

          Аз не искам да ти преча...

Не ще те търся веч -

         макар да ме боли...

Върви! Обичай друга!...

        Аз не искам да ти преча...

Макар и рана в мен

       вечно да кърви...

Ще помня нежността,

        която ти ми даде

и топлите целувки

       в нощта.

Ти не повярва в мен

      и в моята любов,

а в думи подли -

      ти се вслуша в тях...

На скръб обрече

      нашата любов

и леден камък

      сложи между нас...

Сега през сълзи

      аз те моля

да чуеш моя

     скръбен глас!

Макар да зная,

     че вече нямаш вяра -

чуй! Само тебе

     съм обичала!...

Че ти за мене

     беше всичко мило...

Че ти за мене

        беше

и си

     моята мечта!

 

Върви! Бъди щастлив!...

© Люси Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??