Върви! Бъди щастлив!...
Аз не искам да ти преча...
Не ще те търся веч -
макар да ме боли...
Върви! Обичай друга!...
Аз не искам да ти преча...
Макар и рана в мен
вечно да кърви...
Ще помня нежността,
която ти ми даде
и топлите целувки
в нощта.
Ти не повярва в мен
и в моята любов,
а в думи подли -
ти се вслуша в тях...
На скръб обрече
нашата любов
и леден камък
сложи между нас...
Сега през сълзи
аз те моля
да чуеш моя
скръбен глас!
Макар да зная,
че вече нямаш вяра -
чуй! Само тебе
съм обичала!...
Че ти за мене
беше всичко мило...
Че ти за мене
беше
и си
моята мечта!
Върви! Бъди щастлив!...
© Люси Петрова All rights reserved.