3.12.2008 г., 19:19 ч.

Върви си 

  Поезия » Любовна
556 0 2
Не казвай днес ти колко съжаляваш,
не си виновен, че наивна съм била.
Не искам вече да оставаш,
да ме боли от същата лъжа!

Не ме поглеждай, знам, че съм сгрешила,
напразно чаках да се промениш.
И дълго време в себе си съм крила -
какво за мен си, колко ме болиш!

Недей изтрива ми сълзите,
остави ме да изплача любовта,
да не видя как отиват си мечтите
и как прегръща ме студена самота!

Не ме обичай, зная, че не можеш,
не съм онази истинска любов.
Дано в живота си не страдаш,
за мен навярно ти не си готов!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??