9.04.2006 г., 22:45 ч.

върви си от мен 

  Поезия
1279 0 4
           върви си от мен!
     
    
Боли в сърцето ми...боли,
     пламък неугасен гори,
     ключът към сърцето загубил си,
     не го търси...тръгвай си!


     Сега ме виждаш,сега ме търсиш,
     отново другите ненавиждаш,
     същият си..не си се променил,
     но някъде там..изгубил си се.


    Но аз съм различна,други слова..
                                   за теб изричам.
    Пред мен застанеш ли..
                                   аз до теб не ще дотичам.
    Гледаш ме в очите,молиш ме,
    отново до тебе искаш ме.


    Затворих вратите разбери...
    Времето ти не можеш да върнеш
                                   ...Запомни!
    Защо просто не си вървиш,
    а отчаяно ме гледаш и мълчиш?!?


   Тя е там....тебе очаква,
   иди при нея...нали я обичаше?
   Нали тя по-добре от мен те разбираше?
   Какво правиш още тук?Върви си!...
                                        Върви...си!
   

   Имаше преди момиче щастливо,
   което гледаш ти сега така мълчаливо,
   ...обичаше те,за теб копнееше....
                                         ..всеки час...,
   недей гледа така!Знам,боли те...
                             ..че това момиче бях аз!
   Но върви си от мен!Не ме търси!
   Нима забрави,че ключът е загубен?!?      

© Елен Ривес Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво Елен! От мен 6!
    Продължавай да пишеш,но...преди да пишеш помисли дали този, на когото ги пишеш ги заслужава!
  • мерси на всичкии
  • Пишеш много хубаво!Успехи!
  • Браво Елен,много е красиво.Продължавай все така.От мене 6+
Предложения
: ??:??