ВЪТРЕ В МЕН
Макар и далеч си вътре в мен,
мисълта за теб ме сгрява всеки Божи ден,
макар и сама, без приятелска ръка,
аз със теб усещам, че не съм сама!
За всяка грешка, моля те, прости,
недей да ме виниш и ти,
достатъчно ми бяха тези приятели,
накрая се оказаха и те предатели!
© Цветелина Тренева Всички права запазени