8.01.2011 г., 21:17 ч.

Във чашата ми спомени се давят... 

  Поезия » Любовна
517 0 1

Във чашата ми спомени се давят...

 

Във чашата ми спомени се давят

за теб, за мен, за обич нежна,

изпивам ги - сърцето ми изгарят,

отиваш си, а вън е снежно...

 

Снегът докосна моята душа -

самoтна, бяла и сломена

и с падането на нoщта

останах вледенена...

 

По пръстите на моята съдба

сега е болката ми - тиха и неземна,

отне ми тя животa във лъжа

и потопи ме в празна вечност...

 

Обичах те от първата зора

до последния ми залез,

какво говоря, та дори сега,

безжизнено студена - пак съм твоя...

 

 

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубава, но тъжна изповед. А ако човекът не я заслужава издухай пепелта от огнището на любовта и неугасналите въглени ще те стоплят.
Предложения
: ??:??