24.12.2009 г., 14:09 ч.

Във детските главици малки 

  Поезия » Друга
888 0 17

Приятели, зареждам се от вас,

от вашите лъчù в “ефира”,

наум говоря си със вас,

и нека този разговор не спира.

 

В Коледната тиха свята нощ

ще се помоля с топли думи,

животът ви да бъде пълен кош

с усмивки и желани друми!

 

Вървете смело, все напред,

дарявайте света със Вяра

и нека всеки ваш куплет

в децата ни да се посява.

 

И там да раснат тез' слова,

във детските главици малки.

Където и да бродят по света,

за тях да бъдат светъл празник!


Мили приятели, пожелавам ви светли празници и много здраве! Бъдете!

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??