26.12.2009 г., 11:24 ч.

във/до/при 

  Поезия » Любовна
719 0 3

каква е тази коледа
гирлянди
заскрежени устни
ясписи и
празнични фанфари
чупки в правилника
за движение
а лакоми деца със
зачервени носове
и пунш от ябълки
или снежинки
закачени по ревера
круши наредени
като за разстрел

 

 

но моля ви
каква е тази коледа
и празнична ухиленост
със шипковия чай
масло филия
този лед не е от моите
я го преместете

 

 

разбира се
подаръци

 

 

каква е тази коледа
какъв е този твой подарък
глухото
свирепото мълчание

 

 

каква е тази коледа
нали не си
във/до/при
мен

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??